FROM PENDANG WITH LOVE

By: somchit pratchai

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 20-May-2008 10:46 Email | Share | Bookmark
Twin Otter + iPhone camera





Lama dah tak update, bulan april dan mei ni agak sibuk sikit, banyak "traveling" ke kawasan pedalaman.
Gambar pesawat Twin Otter kat atas tu diambil menggunakan kamera iPhone kerana tak bawa memori kad, set kamera Canon EOS40d lengkap dibawa tapi sayang seribu kali sayang rupa-rupanya memori kad tak ikut sama, tiada rotan akar pun berguna maka camera dari iPhone 16g sebagai pengganti.








View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net